• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • семінар керівників "Організація та проведення Тижня безпеки життєдіяльності"

семінар керівників "Організація та проведення Тижня безпеки життєдіяльності"

2018-05-15

/Files/images/DSCF3190.JPG

З метою навчання дітей та працівників правил безпечної поведінки в екстремальних ситуаціях, а також вмінню вчасно розпізнати небезпеку та запобігти їй , 11.05.2018 р. на базі ЗДО №1 відбувся семінар для керівників закладів дошкільної освіти на тему: "Організація та проведення Тижня безпеки дитини в ЗДО". Під час семінару були проведені наступні заходи:

-Мультимедійна презентація "Організація та проведенняТижня безпеки дитини в ЗДО №1 "Гвоздичка", в якій були висвтлені основні напрямки роботи педагогів з дітьми та працівниками з навчання безпеки життєдіяльності (завідувач Сербулова О.Є.);

-Показ заняття з навчання правил дорожнього руху у середній группі "Пригода казкових героїв"( вихователь Драгомирова О.М.)

-Тематичне заняття у старшій групі "Компетентність дітей в небезпечних ситуаціях"( вихователь Чорна Т.А.)

Під час заняття дошкільники закріплювали свої знання про правила безпеки вдома, в природі, вчилися, як правильно надавати елементарну першу допомогу. Також заняття сприяло розвитку логічного мислення і пам'яті, вихованню зосередженості та чуйності.

В заходах приймали участь батьки вихованців, фахівці управління освіти Вознесенської МР та працівники МРВ ГУ ДСНС.

Після перегляду учасники семінару обговорили актуальність проблеми безпеки життєдіяльності дошкільників та виробили методичні рекомендації щодо удосконалення освітнього процесу з БЖД.

Кiлькiсть переглядiв: 280