День здоров'я

2020-08-10

/Files/images/DSCF3466.JP

15.07.2020 року на спортивному майданчику КДНЗ№1 «Гвоздичка» вихователями була проведена розвага «Нептуну допомагаємо—і здоров’я здобуваємо» для дітей середнього та старшого дошкільного віку. Розвага проведена з дотриманням карантинних вимог, без залучення батьків, запобігаючи скупчення.

Діти з великим задоволенням допомагали Нептуну знайти скарби, долаючи різні перешкоди і в той же час намагалися бути влучними, швидкими та спритними. Вони були в захваті від цієї пригоди, їм було цікаво. Під час розваги дошкільники проявили не тільки спортивні здібності, а й інтелектуальні. Музичний супровід під час розваги підбадьорював дітей . Дуже сподобалися заохочувальні призи та солодощі, які їм подарував Нептун із вдячності за допомогу. Від розваги діти отримали емоційне задоволення.

Педколектив дуже дякує за допомогу в проведенні цього заходу організації Товариства Червоного Хреста України, яка створила проект: «Сприяння захисту, добробуту та соціальній згуртованості вразливих груп населення в Україні».

Кiлькiсть переглядiв: 213