Тиждень фізкультури

2020-10-19

/Files/images/DSCF3533.JPG

З метою залучення дітей до фізичної культури і спорту, удосконалення рухових навичок та вмінь 14.09.2020р. в закладі дошкільної освіти було організовано проведення Дня фізичної культури. Спортивний день розпочався з урочистої лінійки, під час якої діти відчули піднесений святковий настрій. В середній та старшій групах проведені заняття-розваги на тему «Ми спортивні малюки», «Запрошуємо у світ казок".

З 05.10 по 09.10 в ДНЗ був проведений Олімпійський тиждень. Метою його проведення було формування звички дітей піклуватися про своє здоров’я, підтримування позитивно-емоційного стану, виховання у малюків почуття колективізму, дружби, прагнення бути здоровими та веселими. В заходах приймали участь діти молодшого,середнього та старшого дошкільного віку. На протязі всього тижня виконувались цікаві спортивні комплекси,проводились ігри на свіжому повітрі, піші переходи. На завершення олімпійського тижня відбулися веселі змагання у старшій групі «Як козаки по сіль ходили». Команди хлопчиків змагалися у естафетах з м’ячами, кеглями, іншими нетрадиційними атрибутами; відгадували загадки на спортивну тематику.

Проведення цих заходів сприяло виявленню самостійності та ініціативи у дошкільників, вихованню дружби, наполегливості та інших морально-виховних якостей.

Кiлькiсть переглядiв: 192